Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2012 13:59 - Енергийният вампиризъм – бичът на нашето съвремие
Автор: dangalaka Категория: Забавление   
Прочетен: 951 Коментари: 1 Гласове:
1



В съвременната медицина няма направление, което да изследва вампиризма като социално явление и болест. Все още няма и критерии на оценка, според които може да се постави диагноза кои хора са енергийни вампири и какво лечение им е необходимо. Бихме могли да кажем, че днес тази празнота в науката се заема от енергодинамиката, която изучава невидимите енергийни връзки между хората. Сигурно си спомняте приказките, в които се разказва как Баба Яга превръща прекрасната принцеса в жаба, а момчето в агне. Отнемайки живота им, във вещицата се вливат нови сили и енергия за още по-страшни злодеяния, от които Баба Яга изпитва все по-голямо удоволствие и блаженство. В славянските народни поверия “вампир” означава мъртвец, излязъл от гроба, за да смуче кръв от живите хора. В окултизма днес “енергийни вампири” се наричат тези хора, които съзнателно иле несъзнателно отнемат жизнените сили на други хора.

Китайците наричат жизнените сили “ци”, японците “ки”, а индийските йоги – “прана”. У нас е популярен терминът “биополе. Нарушенията в психическото състояние на човека психолозите наричат: срив и стрес, афект и раздразнение, психически кризи. Психическата енергия прониква във всяка клетка на човешкото тяло, затова и най-малката загуба се отразява върху физическото и психическото здраве на човека.

“Не се ядосвайте!” – съветва лекарят. “Бъдете спокойни” – казва психологът, но и двамата забравят, че между нас съществуват хора, които умишлено ни тласкат към психически сривове, тъй като това е единственият начин, по който те могат да се доберат до жизнените ни сили, а след това да ги отнемат. По правило след контакт с енергиен вампир възниква усещането за пълна загуба на жизнените сили и доброто настроение, а в душата се загнездва чувството на пустота. След като нанесе своя енергиен удар вампирът се успокоява, започва да се чувства пълноценен и доволен от себе си. Натрупалото се психическо напрежение и енергиен глад са изчезнали!

Важно е да бъде казано, че вампирът не подозира, че е тежко болен човек. Той не осъзнава истинската съшност на своята човешка трагедия и пагубната си роля в живота на хората около него. Вампирът все е изнервен и превъзбуден и затова не се чувства добре, ако някой живее спокойно и щастливо. Той изпитва болезнена завист към “нормалните хора”, затова спонтанната му реакция е да нагруби и обиди някого, да ги нападне с психоатака!

Пример за енергиен вампир най-ярко може да се илюстрира с човек, който обича да спори, като цел на спора е не изясняване на истината, а провокирането на конфликтна ситуация – по този начин той лесно изсмуква енергията на своята жертва. Основна отличителна черта на вампиризма е отсъствието на позитивен обмен на енергия в междуличностните контакти. Например определен човек от вашето обкръжение живее с постоянната вътрешна нагласа, че сте му длъжен. Вие му правите услуга след услуга, помагате му, а в отговор не получавате нито благодарност, нито уважение, нито пари. След всяка среща с вампир изпитваме чувство на неудовлетвореност, на умора – тотален срив. Контактувайки с биовампир, неволно започваме да проявяваме прекомерна раздразнителност, а след това, попадайки в потока на негативните емоции загубваме самоконтрол, което на свой ред води до загуба на енергия. Усещаме особен вид физическа слабост и сънливост, повишена емоционална и физическа възбудимост. Неочаквано се появяват физически травми и още множество други здравословни проблеми, за които не можем да намерим обяснение.Започваме да боледуваме! Затова пък вампирът е зареден с нашата енергия. Той е спокоен! Той е здрав!

Печалните последици от енергийния вампиризъм са свързани и с това, че в съдбата на жертвата  все по-често се появяват програмите на черната карма, което го отдалечава от самосъзнанието и самореализацията и срива живота му. Чрез техниките на Агни магия, посредством насочена и концентрирана психична енергия, маг Атанас Велков прекъсва влиянието на всякакъв вид енергиен вампиризъм и възстановява енергийния баланс и заедно с това хармонията в живота.





Гласувай:
1



1. balgarski7vinarki - Da,da - vampirite proizvejdat vampiri
07.05.2012 14:44
I estestveno te -novite trjabva da se "dokajat" kato po-"mojeshti"- i taka se razvivat tezi raboti.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dangalaka
Категория: Забавление
Прочетен: 278163
Постинги: 245
Коментари: 102
Гласове: 54
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол